Facebook Instagram

Beoordelingen van CIRO 1939 Amsterdam

Recente recensies van CIRO 1939 Amsterdam

5 sterren na 94 reviews

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren niet goed afgebakken en bijna koud bezorgd. Jammer, want Ciro 1939 heeft goede pizza's.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur van bestelling tot bezorging. Dat vind ik echt wel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! De pizzete zijn echt het proberen waard

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Een aanrader deze lasagna.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, verse krokante pizza. Al eerder bij vrienden thuis gegeten, nu zelf besteld. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet voldoende gebakken. Er zat heel veel ui op, teveel om het lekker te laten zijn, ik heb de helft eraf gehaald. Het was een lekker pizza maar niet voor de prijs, daar kan je bij andere pizzarestaurants veel beter en lekkerder voor krijgen.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder enige twijfel is de "Monta Rosa'van Ciro 1939 de beste pizza van Nederland. Misschien wel van heel Europa

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een pizzasessie diverse pizza's bestelt. We waren zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Donderdag weer een pizzasessie dus ik ben benieuwt of de kwaliteit continue blijft

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in town imho. Maar belachelijk dat je voor iDeal transactie kosten betaalt. Echt niet meer van deze tijd...

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles vers! Vegetarische lasagna met aubergine is een aanrader. Wij bestellen hier vast en zeker nog een keer.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren erg lekker! Vooral de 4 kazen: echte smakelijke kaasjes. Artisjokharten op de andere smaakten ook goed. Wel echt jammer vonden we het, dat de pizza's niet waren gesneden. Kleine moeite lijkt me voor deze prijs. Ook was de bezorging 20 minuten later dan vooraf ingeschat.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en super snel bezorgt. Alleen lag er wel veel kaas in de doos dan op de pizza.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service van Ciro na een eerdere mislukking om te bestellen via UberEATS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza die er is, snelste bezorging! Topkwaliteit !

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd errug te spreken over de pizza’s. Echter deze keer was de bodem veel te slap, alsof de pizza niet lang genoeg in de oven had gelegen. Zou wel eens kunnen kloppen want de bezorging was echt meeega snel binnen 25 min.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, warme, knapperige pizza, precies op tijd gebracht!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd; heerlijk!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Ik had gevraagd of de pizza's langer in de oven mochten maar daar heb ik niks van gemerkt. De bezorging was 20 minuten later dan het aangekondigde tijdstip. Dat was jammer.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt uitzonderlijk lekker. Ik had de pasta specialiteit besteld. “La Parmigiana” echt een serieuze aanrader voor iedereeen die van Parmigiano kaas houdt en tegelijk groenten wilt eten :) Echt heel eeg lekker. Complimenten

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de lasagne (aubergine) en een pizza besteld. De aubergine was heerlijk maar de hoeveelheid erg weinig. Ik zou de volgende keer echt meer willen ontvangen. De pizza was weer heerlijk zoals altijd.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke rijk belegde pizza's. Altijd top!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en precies op de verwachte bezorgtijd bezorgd.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam ten eerste koud aan. De ‘Super Bianco’ (oftewel margarita) was smakeloos en taai.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijk

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- It took way too much time to arrive (more than 1h 30min) - The deliverer didn't have the change, despite I had indicated the denomination in the order - Pizza arrived cold and chewy, that even the microwave couldn't fix it, because it had a horrible taste Definitely I won't be ordering from Ciro for a while, I don't waste 13 euro for a chewy cold pizza that arrives after almost 2 hours. WTF? I felt scammed!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Wonderful dinner, as usual! (Parmigiana, carbonara, bread/butter)

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan afgesproken was!!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

De diverse pasta's waren weer heerlijk. Goed heet en erg lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 1 pizza en 1 lasagne besteld om 18 .30,, verwachte bezorgtijd 19.30. Om20.00 gebeld waar het bleef, antwoord bezorger is op tijd weg gegaan dus....... om 20.15 eten ontvangen maar helaas koud, heb vaker besteld en dit nog nooit gehad.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede bodem en met mooie ingredienten belegd! Ook blijvende kwaliteit een aanrader!!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren echt koud dus ben heel erg teleurgesteld aangezien ze normaal zo goed zijn en ik ze had aangeraden aan mijn collega's

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerlekkerste pizza van Nederland! Altijd top kwaliteit!

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op het tijdstip dat ik het kwam afhalen. Eten was goed warm en lekker zoals altijd

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Fantastic food! Pizza, pasta, antipasti, everything is just wonderful : all fresh and very good quality with great service

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Prima pizza's en dito bezorging!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza in lange tijd gegeten. Top! Bestel via jullie website zodat jullie niet hoeven af te dragen aan foodora. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tijd is de korst erg droog en wordt een lauwwarme pizza bezorgd. Jammer, want was voorheen beste pizzeria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering (18 minuten) en heerlijke pasta en pizza.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Yum yum, lekker! We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, la tigre was geweldig

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en dit keer ook supersnel bezorgd!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Beleg van goede kwaliteit.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, echt beter dan elders, maar ook veel duurder dan elders. Wat mij betreft wel erg prijzig.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

used to be awesome pizza and pasta... quality is not the same anymore...

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heerlijk maar bezorging meer dan een half uur te laat. Pizza ook niet al te warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk de lekkerste pizza die in Amsterdam te verkrijgen is. Je proeft dat er goede ingrediënten gebruikt zijn. Ben zelf ook nog erg benieuwd naar de pasta. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag pizza 4 seizoenen besteld en was heerlijk! Goede bodem en goede ingredienten, echt Italiaanse izza met veel smaak, voor herhaling vatbaar!!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's roken goed bij binnenkomst. Echter de Blu Scurro pizza was erg slap, de rode uien waren gekookt ipv gebakken. De Calabria in Rosso mag een waarschuwing bij (Deze is echt SUPER pittig ook al houd ik er van) De smaak is goed te noemen en zeker een verschil met de grote ketens, de prijs is er dan ook naar.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizza in amsterdam

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Zag er super goed uit. Precies zo als een pizza in Italië en smaakte ook erg lekker. Ik bestel hier zeker snel weer. Complimenten

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, beiden waren perfect en precies op het afgesproken tijdstip klaar. Aanrader!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zelf was in principe niks mis mee en de bezorger was ook aardig maar toen ik de pizzadoos opende bleek de pizza shaken not stirred te zijn. De bezorger had blijkbaar iets te enthousiast gereden

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza' werden binnen de aangegeven tijd bezorgd, goed warm en lekker!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topperssssss!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top lekker

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van Nederland.??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was overheerlijk!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd steengoed !!!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud en de top lag gesmolten en op een hoopje in de hoek, de bezorger zou direct ontslagen moeten worden. Manager Dom reageerde wel goed maar het is niet meer de pizzeria die het was.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frisse sla, lekker brood, goede bodem, niet echt klassiek Margerita beleg, wel lekker!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, op tijd, warm bezorgd. Erg lekker, dunne bodems met rijke topping!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 4 x pizza's besteld en ze zijn WAANZINNIG lekker. Niets meer aan doen. Gewoon bestellen. Well done Ciro ! Absoluut de beste van Amsterdam ( kenner☺️)

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza! conform afspraak geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel maar vooral superlekker en verzorgd!!! Beste bestelde pizza/pasta in jaren.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnelle bezorging!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze pizza kwam pas na 1 1/2 uur, waardoor de pizza helemaal koud was toen we hem kregen. Voor die prijs is dat wel een beetje jammer.... Pizza zag er te gek uit, maar geen idee of ie lekker is warm :S

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en tiramissu mega goed als altijd. Zeer vriendelijke bezorger!!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vanaf het begin trouwe klant, het wordt alleen maar beter!! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de pizza heerlijk, maar wel wat zuinig belegd. Hij kwam lekker warm aan!